قرار گرفتن در صفحه اول گوگل، آرزوی هر صاحب سایت به ویژه فروشگاه های اینترنتی است. بیشتر تلاش ها و هزینه هایی که مدیران سایت ها برای بهینه سازی و سئو سایت خود می کنند، بیشتر به منظور افزایش رتبه سایت در گوگل و قرار گرفتن آن در رتبه اول متناظر با کلمات کلیدی کسب وکارشان است تا در نهایت بتوانند به فروش بیشتری دست پیدا کنند، شما می توانید مقاله سئو چیست را مطالعه کنید.
از زمانی که موتور جستجوی گوگل به وجود آمد، تکنیک های زیادی برای افزایش رتبه سایت در گوگل معرفی شده است که بعضی از آن ها، امروزه منسوخ شده و بعضی دیگر بیشتر از بقیه مورد توجه قرارگرفته اند؛ اما در چند سال گذشته، اهمیت بعضی از تکنیک ها هنوز به همان حالت قبلی مانده و حتی بیشتر از گذشته مورد توجه مدیران گوگل و سئو قرار گرفته است، سئو داخلی و سئو خارجی دو بخش اصلی محسوب می شوند.
تولید محتوای باکیفیت و کاربرپسند لینک بیلدینگ تعریف کلمات کلیدیالبته در الگوریتم گوگل و ساختار هرکدام تغییراتی به وجود آمده است؛ برای مثال، در گذشته شما خیلی راحت می توانستید با تبادل لینک بین دو وب سایت، رتبه صفحه خود در کلمه کلیدی مرتبط را افزایش دهید؛ اما امروزه استفاده از این تکنیک جریمه گوگل را به همراه دارد و در عوض باید به دریافت لینک خالص که از نتیجه اشتراک گذاری مطالب توسط کاربران در شبکه های اجتماعی است، تمرکز کنید. در هر صورت، هرچه هست، این سه تکنیک، پایه ترین و اصولی ترین روش های افزایش رتبه سایت هستند که هر مشاور سئو باید به آن ها در قدم اول توجه کند.
مقاله مرتبط: مشاور سئو کیست و پرسش های متداول در زمان مشاوره سئو مدت زمان افزایش رتبه سایت در گوگل چقدر است؟افزایش رتبه سایت در گوگل یک فعالیت کاملاً زمان بر و طولانی است و حداقل زمان لازم برای اینکه سایت شما در یک کلمه کلیدی در صفحه اول گوگل قرار بگیرد، سه ماه خواهد بود که البته این بستگی به میزان رقابت و همچنین رتبه بقیه سایت های رقیب خواهد داشت. برای افزایش رتبه سایت در گوگل در یک کلمه، گاهی باید تا یک سال به صورت مستمر برنامه ریزی و تلاش کرد. برای همین تعیین زمان دقیقی که رتبه سایت شما در کلمه کلیدی افزایش پیدا کند، خیلی راحت نیست و به عوامل زیر بستگی دارد:
میزان رقابت و جستجو آن کلمات قوی بودن سایت های رقیب نوع فعالیت های انجام شده برای افزایش رتبه سایت افزایش رتبه سایت نیازمند فعالیت مستمر استنکته ای که باید در نظر داشته باشید، این است که تمامی فعالیت های افزایش رتبه سایت در گوگل باید به صورت مستمر انجام شود. متأسفانه برخی از افراد با بالا آمدن سایت خود، کم کم از شدت فعالیت ها می کاهند یا متوقف می کنند. گوگل هر ساله تغییراتی در الگوریتم های خود معرفی می کند و به سایت هایی که مطابق با این تغییرات پیش می روند، اهمیت ویژه ای می دهد. برای همین، هرچقدر هم برای افزایش رتبه سایت خود تلاش کرده باشید؛ اما اگر بعد از چند وقت تلاش های خود را متوقف کنید و به روز نباشید، کاهش رتبه سریع تری خواهید داشت و باید بیشتر از گذشته برای دستیابی به جایگاه قبلی خود تلاش کنید.
تکنیک های افزایش رتبه سایت در گوگل در سال 2019
تکنیک هایی که قرار است در ادامه برای شما بیان کنیم، مواردی هستند که باید در سال 2019 به آنها بیشتر از گذشته توجه کنید.
مقاله مرتبط: 19 تکنیک سئو فنی برای بهبود سئو سایت در گوگل به نسخه موبایل سایت بیشتر توجه کنیدیکی از تغییرات مدیران گوگل برای بررسی یک سایت، توجه اولیه آن ها به نسخه موبایل است. تا چند سال پیش، داشتن نسخه موبایل یک مزیت به حساب می آمد؛ اما قرار است که در سال جدید، به یک الزام رسمی برای افزایش رتبه سایت تبدیل شود. در واقع، اگر سایت شما دارای نسخه موبایل بود که هیچ؛ اما در غیر این صورت، نباید انتظار این را داشته باشید تا بتوانید همدوش رقیبان خود پیش بروید.
تمامی المان ها باید به صورت مناسب در صفحه گوشی نمایش داده شوند و کاربر هیچ مشکلی برای کلیک کردن روی آن ها نداشته باشد. اندازه فونت ها باید قابل خوانا بود. پیمایش باید برای کاربر خیلی راحت باشد. نیازی به قرار دادن تمامی المان های دسکتاپ نیست، بلکه آن هایی که اهمیت بیشتری دارد، با ساختار مناسب قرار دهید. سرعت سایتدر سال 2018 که گذشت، افزایش سرعت سایت برای افزایش رتبه سایت در گوگل مهم بود. دلیل آن هم کاملاً روشن است: در این دنیا که سرعت تغییرات همانند 300 هزار کیلومتر بر ثانیه است، به روز بودن و اینکه بتوان خیلی راحت و سریع با کاربران ارتباط برقرار کرد، اهمیت ویژه ای دارد. البته شایعاتی وجود دارد که قرار است این فاکتور در امسال و سال های بعدی کمتر مورد توجه قرار بگیرد و بیشتر به موارد دیگر پرداخته شود؛ اما به هر حال از نظر اخلاقی، هرچه هست، شما نباید از آن غافل شوید.
سایت باید میلی ثانیه ای بالا بیاید؛ یعنی فرصت پلک زدن به کاربر هم داده نشود. حجم فایل های سایت به ویژه عکس ها را کم کنید. از فایل های جاوا اسکریپت کمتری استفاده کنید. ساختار سایت خود را مطابق با اصول سئو بهینه کنید.این مقاله ادامه دارد…