Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/seohack/domains/seo-hacker.ir/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 115

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/seohack/domains/seo-hacker.ir/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 115
لینک سازی داخلی - سئو هکر
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

لینک سازی داخلی می تواند تا حد زیادی تاثیرات مثبتی در رتبه بندی داشته باشد ، اما اصلا لینک سازی داخلی چیست و چگونه می تواند سئو سایت شما را بهبود دهد.

لینک سازی داخلی در واقع ارتباط صفحات توسط کلماتی است که آنها را هایپر لینک و به هم در صفحات مختلف ارتباط می دهید.

این کار به گوگل در یافتن صفحات و درک ارزش بالای صفحات کمک می کند؛ پس صفحاتی که بیشتر لینک شده اند به گوگل این سیگنال را میفرستد که ارزش بیشتری دارند.

فهرست عناوین

تاثیر لینک داخلی چگونه است؟

لینک دهی داخلی در سئو سایت تاثیرات مستقیمی بر رتبه بندی دارد و باعث افزایش ترافیک خواهد شد.

مزایای لینک دهی داخلی

لینک دهی داخلی در یک وب سایت امری بسیار حیاتی و ضروری است زیرا با استفاده از لینک دهی داخلی شما می توانید نرخ دفع کاربران یا bounce rate را کاهش دهید و بهینه سازی شما برای یک صفحه موجب افزایش ترافیک سایر صفحات نیز گردد، زیرا تمامی صفحات به همدیگر متصل و مرتبط بوده و هریک به دیگری لینک می دهد.

با این انجام این عمل کاربران زمان بیشتری را در وب سایت شما می گذرانند و به صفحات مختلف وب سایت شما مراجعه می کنند که موجب می شود ترافیک وب سایت شما افزایش پیدا کند. علاوه بر این لینک دهی داخلی موجب می شود که گردش در وب سایت شما برای کاربران آسان تر شود و به راحتی بتوانند مطالبی را که می خواهند، بیابند.

لینک دهی داخلی نرخ دفع کاربران را کاهش می دهد

همان طور که گفته شد لینک دهی داخلی نرخ دفع کاربران را نیز کاهش می دهد، نرخ دفع کاربران عاملی است که وابسته به تعداد صفحاتی از وب سایت شما است که یک کاربر پس از ورود به وب سایت شما به آنها مراجعه می کند.

برای محاسبه نرخ دفع کاربران در یک وب سایت نسبت تعداد کاربرانی که تنها به یک صفحه از وب سایت مراجعه کرده اند به تعداد کل کاربران بررسی می گردد. اگر لینک دهی داخلی وب سایت شما درست و ساده باشد به صورت طبیعی و خود به خود نرخ دفع کاربران را کاهش می دهد زیرا کاربران می توانند به سادگی مسیر خود را درون وب سایت شما بیابند و برای مثال اگر درحال خواندن یک مقاله هستند بتوانند به سادگی مقالات مرتبط با آن را یافته و آنها را نیز مطالعه کنند.

علاوه بر این گوگل ربات هایی ایجاد کرده است که با تقلید از رفتار انسان ها طراحی شده اند. این ربات ها در وب سایت شما می گردند و آن را ارزیابی می کنند.

شبکه لینک دهی داخلی هوشمندانه

یک شبکه لینک دهی داخلی که هوشمندانه طراحی شده باشد به ربات های خزنده (کرالرها) کمک می کند که به راحتی به تمامی گوشه و کنارهای وب سایت شما سر بزنند و حتی محل هایی که کاربران کمتر به آنها مراجعه می کنند را نیز بررسی نمایند، این امر نهایتا موجب بهبود رتبه بندی وب سایت شما می گردد.

برای مثال Wikipedia که یک وب سایت بسیار موفق است، یک شبکه لینک دهی داخلی بسیار هوشمند و غنی شده با کلیدواژه ها دارد. هرگاه که شما به یکی از صفحات این وب سایت مراجعه کنید مشاهده خواهید کرد که لینک های بسیاری در هر یک از صفحات وجود دارد که شما را به صفحات مرتبط هدایت می کند.

به خاطر داشته باشید که نباید در لینک دهی داخلی افراط کنید، من به شما یک راه کار ساده و امن را پیشنهاد می کنم، هر بار که مقاله جدیدی را در وب سایت خود قرار می دهید در متن آن به چند مقاله قدیمی مرتبط هوشمندانه لینک بدهید.

لینک دهی از دو منظر مورد بررسی قرار می گیرد : از نگاه کاربر و از نگاه گوگل

بدین معنا که وجود لینک دهی داخلی در داخل محتوا موجب می شود که کاربر در زمان خواند محتوایی از صفحه سایت شما به دیگر محتواهایی که در سایت شما موجود می باشد و مرتبط با محتوا است دست یابد و در واقع به دیگر صفحات سایت شما هدایت گردد.

در واقع این لینک دهی داخلی می تواند موجب شود کاربران زمان بیشتری در سایت شما بمانند.

چگونه لینک دهی داخلی موثر داشته باشیم؟

هر چه لینک های بیشتر در دسترس کاربر باشد پس این شانس را پیدا می کنید که کاربر را در مدت زمان بیشتر در سایت خود نگهدارید و این خود در واقع یعنی ترافیک سایت خود را بالا برده اید و همان طور که می دانید ترافیک در مبحث سئو سایت اثرگذاری بالا دارد.

لیستی از صفحاتی که مورد نیاز کاربران سایت شما است را به طور در دسترس تر قرار دهید تا سایت شما کاربرپسند تر باشد و کاربر مدت بیشتری در سایت شما بماند.

قرار دادن لینک های مفید در منو و فوتر

یکی از اقدامی که در بیشتر سایت ها اجرا می شود این است که صفحاتی که بیشتر مورد نیاز کاربر است را در منو و فوتر قرار می دهند.

گذاشتن این لینک دهی داخلی در منو و فوتر علاوه بر این که دسترسی سایت شما به صفحات مهم را بیشتر می کند ، موجب می شود که گوگل نیز آن صفحات از سایت شما را مهم تر بداند و در رنکینگ بالاتری قرار دهد.

در واقع هم از منظر کاربر و هم از منظر بهینه سازی سایت و گوگل صفحات سایت خود را چیدمان نموده اید.