دسترسی آسان به مطالب در تلفن همراه یکی از حداقل خواسته معقول کاربران است که واقعا نیاز دارند در نسخه تلفن همراه وب سایت شما احساس خوشایندی داشته باشند و در واقع بتوانند از وب سایت شما در تلفن همراهشان استفاده کنند.
اما متاسفانه دید وب مستران عزیز به کاربران، دیدی هیجانی است و احتمالا برخی از آنها فکر می کنند باید پس از ورود کاربر به سایت آن را با انبوهی از اطلاعات و یا چیز های غیر منتظره غافلگیر کنند.
هر چند بارها این نکته به گوش شما رسیده که میزان استفاده از تلفن همراه در وبگردی افزایش زیادی داشته که در برخی سایت ها به 70 درصد بازدید کننده سایت ها تبدیل شده، پس نباید فراموش کرد که الویت خودتان را از نسخه دسکتاپ به تلفن هوشمند تغییر و برای بهبود ظاهر وب سایت در تلفن همراه تلاش بیشتری کنید.
دخالت دسترسی آسان به مطالب در تلفن همراه در رتبه بندی توسط گوگلدسترسی آسان به مطالب در تلفن همراه زمانی مهمتر می شود که گوگل حساسیت خود را درباره این موضوع بالا برده و در وبلاگ رسمی خود به این صورت از آن یاد می کند:
]از امروز ، صفحاتی که در پس انتقال از نتایج جستجوی تلفن همراه به راحتی برای کاربر قابل دسترسی نیستند ، ممکن است رتبه بندی در آنها بالا نباشد.
]همین نکته بالا کافیست آب اگر دستتان است کنار گذاشته و تلاش بالایی در بهبود تجربه کاربر در نسخه تلفن همراه هوشمند کنید.
گوگل از این سیگنال در نتایج استفاده می کند و بهتر است شما برای بهبود سئو سایت از آن استفاده کنید.
از صفحات پاپ آپ پس از ورود کاربر استفاده نکنیدیکی از کارهای آسیب زننده و با تاثیر منفی در تجربه کاربر ، استفاده از صفحه بازشونده خودکار پاپ آپ است که معمولا بسیاری از سایت ها پس از ورود کاربر آن را فعال می کنند ، همین مسئله ضمن ایجاد شک به مخفی کاری در گوگل باعث تجربه بد در بین کاربران سایت می شود.
یک نمونه صفحه مزاحم و مخفی کننده محتوای اصلیاین صفحه سرزده و نامیمون نه تنها پیام شمارا منتقل نمی کند بله کاربر را از رسیدن به هدف خود دور می کند.
ما در آپسئو مخوصا با پدیده (پوش نوتیفیکیشن) مخالفیم و به شدت آن را رد می کنیم.
از نگاه ما هر سخنی جایی و هر نکته مکانی دارد، قطعا استفاده از مسئله ای که بدون اجازه کاربر اجرا و توجه کاربر را از هدف دور کند منتفی است.
همانطور که گفته شد صفحاتی که دارای صفحات سرزده یا همان پاپ آپ هستند ، تجربه ضعیفتری نسبت به باقی صفحات دارند پس صفحاتی که در موبایل که اندازه نمایشگر آن کوچکتر است، آسیب بیشتری می بینند و ممکن است در رتبه بندی کاهش چشم گیری داشته باشند.
میان مطلب تجربه کاربر را ضعیف می کندجالب است بدانید نمایش یک میان مطلب که به موضوعی جدا می پردازد و کاربر باید قبل از دسترسی به محتوای اصلی آن را رد کند نیز می تواند تجربه بدی برای کاربر رقم بزند ، من مطمئنم شما می دانید منظورم چیست، بله همان لینک هایی که در بین مطالب می گذارید و نام آن را می گذارید : (این مطلب نیز شاید برای شما جذاب باشد)
تا جای ممکن طراحی مخصوص تلفن همراه یا ریسپانسیو سایت خود را ساده و با رنگ سازمانی خود آمیخته کنید ، از شلوغی ، اندازه فونت کمتر از 16px و عکس های خیلی بزرگ پرهیز کنید.