Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/seohack/domains/seo-hacker.ir/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 115

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/seohack/domains/seo-hacker.ir/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 115
آموزش ایمیل مارکتینگ رایگان - سئو هکر
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

اولین ایمیل بازاریابی در سال 1978 ارسال شد که نتیجه آن 13 میلیون فروش بود، و به عنوان یکی از کانال های پر استفاده در بازاریابی تا به همین امروز شناخته می شود.

البته لازم است به این نکته توجه داشته باشیم که، امروزه ایمیل به اندازه شبکه های اجتماعی جدید درخشان و برجسته نیست، اما هنوز هم روشی اثربخش برای تعامل با مخاطبان محسوب می شود.

Email Marketing فرآیند مورد هدف قرار دادن مخاطبان و مشتریان تان از طریق ایمیل است. بازاریابی ایمیلی به شما کمک می کند تعاملات و درآمد خود را با مخاطبانتان بهبود بخشید و از طریق فرآهم آوردن اطلاعات ارزشمند به آنها در تحقق اهدافشان کمک کنید.

در این مقاله به آموزش ایمیل مارکتینگ و تعیین مراحل اصلی آن پرداخته شده است تا صاحبان کسب و کار یا بازاریابان بتوانند این رویکرد را به شکل اصولی در کسب و کار خود اجرا کنند.

چه زمانی باید از ایمیل مارکتینگ استفاده کنید؟

دلایل مختلفی وجود دارد که به کارگیری بازاریابی ایمیلی در کسب و کار را توجیه می کند، برخی از مهمترین این موقعیت ها به شرح زیر است:

برقراری ارتباط : ارتباط برقرار کردن با مخاطبان از طریق تعاملات شخصی سازی شده. توسعه آگاهی از برند : با استفاده از مارکتینگ ایمیلی می توانید برند، محصولات و خدمات خود را در ذهن مشتریان تان قرار دهید تا در زمان تصمیم گیری برای خرید، مخاطبان شما آمادگی ذهنی برای تعامل با شما را داشته باشند. ترفیع محتواهای برند : از ایمیل برای به اشتراک گذاری محتواهای خود با مخاطبانتان استفاده کنید. ایجاد سرنخ یا Lead : مخاطبان خود را ترغیب کنید تا به منظور دریافت مواردی که ممکن است برای آنها ارزشمند باشد، اطلاعات شخصی شان را با شما به اشتراک بگذارند. بازاریابی محصول : از بستر ایمیل برای معرفی و ترفیع محصولات و خدمات تان استفاده کنید. پرورش سرنخ یا Lead : مخاطبان تان را از طریق فراهم کردن محتواهایی که آنها را در تحقق اهدافشان یاری می کند، خشنود کنید. منافع ایمیل مارکتینگ

از جمله منافعی که انجام بازاریابی ایمیلی برای کسب و کارهای مختلف دارد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

حدودا 4 میلیارد کاربر جهانی از ایمیل استفاده می کنند، بنابراین اگر به دنبال راهی برای برقراری تعامل با مشتریان تان هستید، ایمیل می تواند روش خوبی باشد. 79% از بازاریابان مارکتینگ ایمیلی را جزو 3 گزینه اول در کانال های بازاریابی اثربخش اعلام کرده اند. احتمال بیشتری وجود دارد افرادی که ایمیل خود را چک می کنند فرم های دریافت شده را پر کنند. شاید بهترین مزیت استفاده از بازاریابی از طریق ایمیل، آن باشد که این کانال ارتباطی متعلق به شما است و هیچ موجودیت خارجی نمی تواند در نوع، زمان و میزان تعامل شما با مخاطبانتان، محدودیت ایجاد کند.

مراحل آموزش ایمیل مارکتینگ

برای آنکه بتوانید بازاریابی ایمیلی را به صورت اثربخش اجرا کنید لازم است برنامه ی جامعی برای آن تدوین کنید. در ادامه  6 مرحله اصلی برای تدوین برنامه ایمیل مارکتینگ معرفی شده اند.

این مراحل را برای کسب و کار خود پیاده سازی کنید تا بتوانید به صورت اثربخش از این امکان برای توسعه کسب و کار خود استفاده کنید.

مرحله اول، مخاطبان خود را تعریف کنید.

ایمیلی اثربخش خواهد بود که مرتبط با نیاز و خواسته ی مشتریان شما باشد. درست مانند هر موضوع دیگری در بازاریابی اولین گام شناخت پرسنا مشتریان است، در این مرحله باید گروه های مخاطبان خود را تعیین کنید، مخاطبان هدفتان را معرفی کنید و تعیین کنید نیاز و خواسته های آنها چیست تا بتوانید کمپین های ایمیلی خود را بر اساس نیاز و خواسته مخاطبان تان پیش ببرید.

مرحله دوم، اهداف خود را تعیین کنید.

قبل از تعیین اهداف، ابتدا گزارشی از وضعیت موجود را آماده کنید. در این گزارش وضعیت شاخص های کلیدی عملکرد برای برند و کسب و کارتان را تعیین کنید.

به عنوان مثال، نرخ باز کردن ایمیل، نرخ کلیک Click Through Rate، نرخ باز کردن و کلیک کردن Click To Open Rate، نرخ افرادی که ثبت نام نکرده اند و غیره، از جمله KPIهای پرکاربرد در بازاریابی ایمیلی است که تحلیل خوبی از وضعیت برند شما و رفتار مشتریان تان در این بستر را نشان می دهد.

پس از آنکه گزارش جامعی از وضعیت فعلی خود آماده کردید، با در نظرگیری نتایج به دست اهداف خود را از اجرای استراتژی مارکتینگ ایمیلی تعیین کنید. این اهداف می تواند در جهت بهبود شاخص های عملکردی، افزایش آگاهی از برند و یا مواردی از این دست باشد.

مرحله سوم، لیست ایمیل خود را آماده کنید.

در این مرحله لیست مخاطبانی که به شما اجازه ارسال ایمیل را داده اند را تعیین کنید. همچنین مشخص کنید برای هر گروه مخاطبان چه نوع محتوایی باید ارسال شود.

اگر در ابتدای مسیر خود تعداد مخاطبان کمی دارید، دلسرد نشوید. ممکن است فرآیند اجرای اثر بخش بازاریابی در بستر ایمیل در ابتدا به کندی صورت بپذیرد. اما از ابتدا با دقت و توجه با تمام مخاطبان خود تعامل برقرار کنید تا بتوانید رویکرد ایمیل مارکتینگ را در کسب و کارتان توسعه دهید.

مرحله چهارم، نوع کمپین ایمیلی خود را انتخاب کنید.

انواع مختلفی از کمپین های ایمیلی وجود دارد، برای تعیین آنکه باید از چه رویکردی در کمپین ایمیلی خود استفاده کنید موارد زیر را مشخص کنید:

آیا باید از محتواهای شخصی سازی شده استفاده کرد؟ آیا اطلاعیه محصولات و خدمات جدید را می توان ارسال کرد؟ آیا مقالات ارزش به اشتراک گذاری دارند؟

این سوالات و موارد مشابه به شما کمک می کند دیدگاه بهتری برای تعیین نوع کمپین ایمیلی خود داشته باشید. برای آشنایی بیشتر با انواع استراتژی های بازاریابی ایمیلی مقاله زیر را مطالعه کنید:

ایمیل مارکتینگ چیست و تکنیک های بازاریابی ایمیلی

چنانچه در کسب و کار شما بخش بندی های مختلفی از گروه مخاطبان وجود دارد، تعیین کنید با هر گروه از مخاطبان با چه رویکردی تعامل برقرار شود و از کدام نوع از استراتژی های ایمیل مارکتینگ استفاده شود.

مرحله پنجم، تقویم محتوایی آماده کنید.

با توجه به استراتژی ها و نوع کمپین ایمیلی تعیین شده در مرحله قبل تصمیم بگیرید هر چند وقت یک بار می خواهید برای مخاطبانتان  ایمیل ارسال کنید؛ به صورت روزانه، چند روز در هفته، هفتگی، ماهانه و ….

همچنین تعیین کنید در هر بار ارسال ایمیل چه محتوایی باید برای گروه مشترین ارسال شود، به این صورت شما برنامه و تقویم زمانی فعالیت خود را از پیش خواهید داشت که به این صورت اجرای آن به صورت منظم و هدفمند دنبال خواهد شد.

به علاوه، زمانی که برنامه ریزی می کنید و طبق تقویم عمل می کنید، فعالیت های بازاریابی شما در بستر ایمیل شما به صورت یکپارچه انجام می شود، و این موضوع اعتماد مخاطبان به شما را افزایش می دهد و برند شما در ذهن مخاطبان تان نقش می بندد.

مرحله ششم، نتایج عملکرد را ارزیابی کنید.

مطمئنا باید مرحله ای برای ارزیابی وجود داشته باشد، بازاریابان متخصص همه چیز را اندازه گیری می کنند. تعیین معیارها و شاخص های ارزیابی و اندازه گیری آنها اهمیت بسیار بالایی دارد، چراکه به شما کمک می کند تغییراتی هرچند کوچک در فرآیندهای خود اعمال کنید و نتایج بزرگی را در کسب و کارتان کسب کنید.

با اینکه  به قوانین و استانداردهای زیادی در آموزش ایمیل مارکتینگ اشاره می شود، اما مهمترین نکته آن است که : “با مخاطبان خود (افرادی که ثبت نام یا Subscribe کرده اند) مانند انسان رفتار کنید.”

اگر این قانون طلایی را هنگام تعیین نوع کمپین، محتوا و زمان به اشتراک گذاری آن به ذهن بسپارید، می توانید به تمام اهداف خود از انجام بازاریابی ایمیلی دست یابید.

به یاد داشته باشید افرادی که در وبسایت یا سایر کانال های ارتباطی شما ثبت نام کرده اند، می خواهند از شما، برند و محصول تان بشنوند. بنابراین تلاش کنید به منبع اصلی آنها تبدیل شوید تا منتظر دریافت ایمیل از شما باشند.

5/5 - (2 امتیاز)