گوگل وبمستر یکی از ابزارهای بررسی رایگان سایت است که برای مدیریت کامل تر صفحات ایندکس شده ارائه شده و ابزاری مناسب برای طراحان سایت و توسعه دهندگان وب است. این ابزار به کسب و کارهای اینترنتی کمک می کند تا با ثبت سایت در گوگل وبمستر بانکی از آمار و اطلاعات سایت را در اختیار داشته باشند و به استانداردهای گوگل نزدیک تر شوند و تجارت الکترونیک خود را قوی تر کنند. در نوشته های قبلی به آموزش گوگل وبمستر تولز به صورت کامل پرداخته شده است. در این نوشته از سایت سئو قصد داریم به مزیت ثبت سایت در گوگل وبمستر بپردازیم.
چرا گوگل وبمستر تولز اهمیت دارد؟ کسب اطمینان از اینکه گوگل به سایت شما دسترسی دارد و محتوا جدید شما را بررسی می کند. ایجاد و مانیتور کردن مطالبی که می خواهیم در صفحه نتایج گوگل بصورت گرافیکی نمایش داده شوند. مراقبت و نگه داری از سایت با کمترین درصد خطا برای افزایش کارایی در موتور جستجوی گوگل. برطرف کردن مشکلات امنیتی سایت. بررسی اینکه گوگل چگونه سایت شما را می بیند. کدام پرس و جو ها ترافیک بیشتری را به سایت شما روانه می کنند. بررسی اینکه آیا سایت شما کارایی لازم را در موبایل دارد یا خیر؟ چه کسانی می توانند از گوگل وبمستر استفاده کنند؟این ابزار مناسب استفاده صاحبان کسب و کارهای اینترنتی، طراحان سایت و سئوکاران و یا افرادی که در زمینه بهینه سازی وبسایت فعالیت می کنند، برنامه نویسان وب و برنامه نویسان موبایل است.
مزیت ثبت سایت در وبمستر گوگل 1. ارائه نقشه سایت به گوگلتوسط گوگل وبمستر تولز می توانید نقشه سایت خود را در گوگل ثبت کنید، این تنها راه ثبت نقشه سایت در گوگل است. با ثبت نقشه سایت خود، صفحات شما سریع تر توسط گوگل بررسی می شوند.
2. ایندکس سریع سایتایندکس سایت در گوگل کاری زمان بر است و مدت زمان مشخصی ندارد. در واقع گوگل مدت زمان ایندکس را مشخص می کند اما شما توسط وبمستر می توانید سایت خود را در کمتر از چند دقیقه در گوگل ثبت کنید. علاوه بر این می توانید صفحات جدید سایت را به سرعت در گوگل fetch کنید. با این کار صفحات جدید شما سریع تر در جستجوها نمایش داده می شوند. به این موضوع توجه داشته باشید که هر چه سایت شما سریع تر ایندکس شود، بازدید سایت نیز افزایش می یابد.
3. بررسی دقیق ترافیک سایتنمایش آمار مرتبط با بازدید سایت یکی از امکانات خوب گوگل وبمستر است. می توانید وضعیت رشد بازدید سایت را در تایم های مختلف با نمودارهای مرتبط با آن مشاهده کنید. علاوه بر ترافیک سایت، بازدیدکنندگان و کشور آن ها نیز از طریق وبمستر قابل مشاهده هستند.
4. بازبینی مجدد صفحاتتوسط گوگل وبمستر می توانید درخواست بازبینی مجدد صفحات را بدهید. ممکن است شما قصد تغییر عنوان یکی از صفحات سایت را داشته باشید، پس از تغییر عنوان همچنان سایت شما با عنوان قبلی در گوگل مشاهده می شود. با درخواست بازبینی مجدد صفحات می توانید از گوگل بخواهید که تغییرات جدید شما را لحاظ کند.
5. حذف صفحات از نتایج جستجویکی دیگر از کاربردهای وبمستر امکان حذف صفحات سایت از نتایج جستجو است. این ویژگی برای زمان هایی مناسب است که باید یک یا چند صفحه از سایت به دلایل مختلف حذف شوند. البته در حذف صفحات سایت بسیار دقت کنید چرا که ممکن است صفحات با ارزش از نتایج جستجو حذف شوند و باعث لطمه های جبران ناپذیر به سئو شوند.
6. مشاهده تعداد بک لینک هااز طریق webmaster می توانید تعداد و آدرس بک لینک های سایت خود را مشاهده کنید. همچنین کلمات کلیدی که بیشترین تعداد بک لینک را دریافت کرده اند نیز قابل مشاهده هستند.
7. نمایش تعداد خطاهای سایتشاید بتوان گفت که بهترین مزیت وبمستر از دید سئوکاران و طراحان سایت مشاهده و بررسی خطاهای سایت است. وبمستر گوگل به شما کمک می کند تا خطاهای سایت را مشاهده نموده و آن ها را برطرف کنید. خطاهای خزنده گوگل ممکن است به دور از چشم شما اتفاق افتاده باشد و شما از آن بی اطلاع باشید. توسط Google webmaster tools می توانید از کاهش رتبه خود جلوگیری کنید.
8. داده های ساختاریاستراکچر دیتا یا داده های ساختاری، اطلاعاتی هستند که به موتورهای جستجو کمک می کنند که دیدگاه بهتری نسبت به سایت یا یک ایمیل داشته باشند. تاکنون استانداردهای زیادی برای داده های ساختاری ایجاد شده است. توسط آن ها می توانیم اطلاعاتی در مورد یک فیلم، مقاله، کتاب و یا …. را به موتورهای جستجو ارائه دهیم.
9. کوئری جستجوکوئری ها در وبمستر شامل اطلاعات مهمی در رابطه با بالاترین کلماتی که باعث جستجوی ارگانیک سایت شما شده اند هستند و می توانند آمار بسیار مهمی را به شما ارائه دهند.
10. تعداد بک لینک هابا ثبت سایت در گوگل وبمستر به راحتی می توانید متوجه شوید چه سایت هایی و به چه اندازه به سایت شما لینک زده اند.
در پایانسایت خود را در این ابزار رایگان ثبت کنید و از طریق آن بانک جامعی از اطلاعات و آمار را در اختیار داشته باشید و با بررسی مداوم این اطلاعات مشکلات سایت خود را برطرف کنید و یک گام به موفقیت در بهینه سازی سایت و تجارت الکترونیک نزدیک تر شوید.
3.5/5 (2 نظر)