Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/seohack/domains/seo-hacker.ir/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 115

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/seohack/domains/seo-hacker.ir/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 115
فروشگاه ساز ووکامرس چیست؟ معایب و مزایای فروشگاه ساز اینترنتی Woo Commerce - سئو هکر
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

5 / 5 ( 3 votes )

فروشگاه ساز ووکامرس (Woo Commerce)، سیستمی که در سال 2011 به منظور کمک به کاربران وردپرس راه اندازی شد تا بتوانند محصولات را از طریق وبسایت خود بفروشند. فروشگاه ساز ووکامرس امروزه به محبوب ترین فروشگاه ساز اینترنتی در دنیا تبدیل شده است.

به گفته وبسایت ووکامرس 30 درصد از فروشگاه های اینترنتی از ووکامرس استفاده می کنند. این رقم سه برابر بیشتر از بزرگ ترین رقیب ووکامرس یعنی فروشگاه ساز شاپیفای Shopify است.

ولی واقعا ووکامرس چیست؟ نقاط ضعف و نقاط قوت این فروشگاه ساز اینترنتی کدامند؟ در این مقاله به این پرسش ها پاسخ خواهیم داد.

ووکامرس چیست؟

فروشگاه ساز اینترنتی ووکامرس Woo Commerce یک پلاگین رایگان وردپرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی است.

در یک فروشگاه اینترنتی کاربران می توانند محصولات مورد نظر خود را انتخاب کنند آن ها را در سبد خرید نگه داری و با پرداخت هزینه محصول، خرید را انجام دهند.

ووکامرس به مدیر وبسایت کمک می کند تا تمامی کارها از قبیل ایجاد و دسته بندی محصولات، پیگیری موجودی محصولات، فرآیند پرداخت فروش محصولات و… را از طریق سایت وردپرسی خود انجام دهد.

بر خلاف سایر رقبای خود ووکامرس یک پلتفرم متن باز (Open Source) است. یعنی شما می توانید به صورت رایگان و بدون هیچ مشکلی آن را نصب و استفاده کنید.

قیمت سرویس های ووکامرس

ووکامرس در اصل یک فروشگاه ساز رایگان است، ولی طراحی قالب ها (تم)، پلاگین ها و افزونه های پولی پیشرفته ای هم وجود دارند که در صورت استفاده از آن ها باید هزینه پرداخت کنید.

مزایای فروشگاه ووکامرس کنترل و توسعه نرم افزار

متن باز بودن ووکامرس و همچنین وجود تعداد زیادی افزونه وردپرس موجب شده است که افراد تمام جنبه های وبسایت فروشگاه اینترنتی خود را به خوبی کنترل کنند. به ویژه کسانی که به برنامه نویسی تسلط دارند.

هزینه فروشگاه ساز

همانند وردپرس، Woo Commerce یک پلتفرم رایگان است. هر چند که شما مجبور هستید برای سرویس هایی مانند هاستینگ و امنیت سایت پول پرداخت کنید ولی اگر بودجه شما برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی کم است هیچ انتخابی بهتر از Woo Commerce نیست.

سئو عالی

امکانات منحصر به فرد بهینه سازی سایت که توسط وردپرس و پلاگین های وردپرس (مانند  سئو Yoast) ارائه می شوند را نمی توان بر روی هر پلتفرم تجارت الکترونیک دیگر پیدا کنید. البته به این معنی نیست که وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوا در بازار است.

صرف نظر از اینکه از کدام سرویس تجارت الکترونیک استفاده می کنید، ایجاد یک استراتژی سئو برای کسب و کار می تواند هزینه های زیادی برای شما داشته باشد.

امکانات پیشرفته ووکامرس

علاوه بر جامعه بزرگ Woo Commerce (استفاده کنندگان)، وجود پلاگین ها و افزونه های زیادی که می توانند فروشگاه شما را بسیار قدرتمند تر کنند، یکی از نقاط قوت این فروشگاه ساز اینترنتی است.

معایب ووکامرس راه اندازی مشکل برای کاربران عادی

اگر چه شما می توانید از یک نسخه از قبل آماده شده شروع کنید، ولی فرآیند راه اندازی برای کاربران بی تجربه می توانند تا حدودی مشکل ساز باشد.

عدم پشتیبانی یکپارچه

بر خلاف Shopify هیچگونه پشتیبانی مرکزی برای وو کامرس وجود ندارد. تمامی تم ها، پلاگین ها و سرویس های هاستینگ دارای پشتیبانی جداگانه ای هستند.

رایگان واژه جذابی است ولی در آینده می تواند مشکلاتی برای شما به دنبال داشته باشد.

یادگیری

ووکامرس یک پلاگین برای وردپرس است، اگر شما قبلا با وردپرس کار نکرده اید یادگیری آن نمی تواند ساده باشد. همواره برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی باید در مورد تجارت الکترونیک هم اطلاعات خوبی داشته باشید و آن را یاد بگیرید.

نیازمند کار بیشتر

پلتفرم های تجارت الکترونیک امکاناتی را در اختیار شما قرار می دهند، با این حال راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی به وسیله Woo Commerce نیازمند مقداری کار بیشتر است.

وب هاستینگ، امنیت سایت و راه اندازی افزونه ها از وظایف مدیر فروشگاه است و خدمات ووکامرس آن را پوشش نمی دهد.

آیا ووکامرس برای کسب و کار شما مناسب است؟

فروشگاه ساز ووکامرس یک راه آسان و رایگان برای ورود به دنیای تجارت الکترونیک را فراهم نموده است، به ویژه برای افرادی که قبلا با یک وبسایت وردپرس کار کرده اند. به همین دلیل ما به شما توصیه می کنیم که آن را امتحان کنید. در صورتی که آن را برای کسب و کار خود مناسب ندیدید می توانید از پلتفرم های تجارت الکترونیک دیگر که خدمات خوبی به شما ارائه می دهند استفاده کنید.

Stan Lee نویسنده معروف مرد عنکبوتی نوشته است: ” قدرت، بیشتر مسئولیت بزرگ تر به دنبال دارد! ”

این جمله دقیقا نمایانگر کار با فروشگاه ساز اینترنتی ووکامرس است، این پلتفرم قدرت فراوانی را به شما می دهد تا تجارت الکترونیک خود را به بهترین نوع پیش ببرید، در عین حال کار با آن دشواری های بسیاری هم دارد. کار با ووکامرس مسئولیت های سختی دارد که می تواند برای کاربران مبتدی طاقت فرسا باشد. یکی از خدمات شرکت بیلاود مارکتینگ طراحی اختصاصی و پیاده سازی فروشگاه اینترنتی براساس ووکامرس است که شما بتوانید با خیال راحت به موارد مهم دیگر تجارت الکترونیک بپردازید.

همچنین خوشبختانه Woo Commerce با تهیه ویدئوهای آموزشی عالی در خصوص جزییات تنظیمات سایت به شما کمک می کند. همچنین در بخش آموزش وردپرس میتوانید مقالات بیلاود را دنبال کنید.

برای کامل تر شدن این پست لطفا سوالات و نظرات خودتان را در خصوص فروشگاه ساز اینترنتی ووکامرس در قسمت دیدگاه کاربران بنویسید.